Carry uit Venlo 13 kilo

Ik kan het iedereen aanraden...

De knoop van mijn uniformbroek was de druppel, ik kon me niet meer bewegen of de drukknoopjes knapten los. Dit was het moment om me bij Fit &  Slank  aan te melden. Het afvallen was vaak niet het probleem, het slank blijven wel.

Ik had goede verhalen gehoord over het afvallen met de Fit & Slank  methode en inderdaad de Regel van 3 en de 7 Afspraken zaten zo in mijn systeem. Het is normaal eten zonder hongergevoel. De ondersteuning van Willy is super, het gaat niet alleen over vitale voeding, hoe het werkt,  maar ook over waarom je eet, niet te hard zijn voor jezelf en kleine doelen stellen en bewegen.

Gedurende de cursussen pik je eruit wat voor jezelf het beste werkt. Zo is een eetdagboek niet aan mij besteed.

Ik ben nu met de derde cursus bezig en ben 13 kg afgevallen. Ik ga me in deze tijd vooral focussen op het bewegen. Het is moeilijk om met onregelmatig werk structuur te brengen in het bewegen. Bij Willy heb ik de kettlebell training gevolgd als aanvulling op het wandelen en zwemmen wat ik al doe.

Ik kan het iedereen aanraden, het is goed te doen, ik heb goede adviezen gekregen en het is een gezellig groepje die meeleven en elkaar steunen waar kan.

 

Dank je wel Coach Willy Woddema uit Venlo