Dorien

40 kilo kwijt Alleen mijn sokken pasten nog.

Juni 2007 en nu oktober 2014 en nog steeds op gewicht  

In september 2006 begon ik aan mijn eerste 8 weken Fit & Slank. Ik heb inmiddels 3 cursussen gevolgd en ben 40 kilo afgevallen. Dit is gelukt mede door de “pep talk” van Anja, de steun van de groep, maar ook het doorzettingsvermogen van mezelf!!

Het is een makkelijk te volgen dieet en in combinatie met 4 keer een uur sporten in de week verdwenen de kilo’s als sneeuw voor de zon!! Ik moet er wel bij vermelden dat ik gedurende 24 weken zelden heb gezondigd en me strak aan het programma heb gehouden.

Ik voel me goed en het is heerlijk om te gaan shoppen!!!
Nu ga ik maandelijks op controle,(sinds maart 2007) Zo blijf ik me bewust van mijn nieuwe eet en leefgewoontes en kan ik hopelijk mijn nieuwe gewicht op deze manier behouden.
Ik wens iedereen die aan de cursus Fit & Slank begint heel veel succes!!  Dorien

Dorien 02 oktober 2012

Hallo Anja!
Ik heb net mijn eigen foto,s bekeken in de rubriek succesverhalen.Inmiddels zijn we 5 jaar verder na het volgen van je cursus! en.... Ik ben nog steeds op gewicht. Soms komt er wat bij maar ik ben elke keer in staat me te herpakken. Ik volg de site en lees de nieuwsbrief! Ik heb nog steeds hou vast aan de regel van 3 en jou uitspraak het is nooit meer en/en maar altijd of/of! En als ik voor de koekjes sta in de winkele denk ik vaak nog aan een glibberige vette berg en een berg suiker ;-))
Heel veel succes voor jou en voor al je cursisten !

Wie weet kom ik toch wel weer eens terug als het nodig mocht zijn.