Judith van Hooff

- 20 kilo en inmiddels 30 kilo

Na drie jaar verbouwen en onregelmatig leven was het tijd om weer eens naar mezelf te kijken. Dit hectische leven had geen positief effect op mijn lijf gehad en de kilo’s waren eraan gevlogen. 

Voorheen al van allerlei diëten geprobeerd maar die gaven me niet het gewenste resultaat en een behoorlijke deuk in mijn zelfvertrouwen. Na wat rond speuren op het internet kwam ik de fit en slank cursus tegen. Deze sprak me zeer aan en dus heb ik me aangemeld bij Anja Bastings voor de groepscursus Fit & Slank in Heeze. Ik dacht, dat de cursus in een groep, een goeie stok achter de deur zou zijn. En dit is ook gebleken. Het is mij zo goed bevallen dat ik mij inmiddels aangemeld heb voor de derde cursus.

Vanaf de eerste week zijn de kilo’s eraf gevlogen. En is het resultaat verbluffend, niet alleen voor mij, maar voor ons hele gezin. 

Zelf ben ik nu na twee cursussen 20 kilo kwijt en ons gezin is ruim 42 kilo lichter. Door de vele diëten die ik eerder gevolg had wist ik niet meer wat nou gezond en goed eten was. 

Nu heb ik weer geleerd goede keuzes te maken, te genieten van lekker en gezond eten en vooral bewust te eten. Zelfs onze kinderen vinden het eten veel lekkerder en reageren er super positief op. Deze nieuwe levensstijl is makkelijk vol te houden en voor iedereen aan te raden. 

Anja, heel erg bedankt voor jou enthousiaste en motiverende ondersteuning!

-------------------------------

Inmiddels heb ik de derde cursus van Fit & Slank met succes afgerond. Nu ik vier broekmaten kleiner heb en 30 kg minder weeg heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en zit ik weer super lekker in mijn vel. De volgende stap is om deze nieuwe levensstijl vol te houden en in balans te blijven.

Judith van Hooff