Jolanda Daniëls

Veel fitter

7 kilo afgevallen en veel fitter!

Ervaringsverhaal van Jolanda Daniëls

"Ik heb net de cursus Fit & Slank in 8 weken afgerond. Ine Smits was hier mijn begeleidster, coach, adviseuse, sport instructrice, voorbeeld, noem maar op. 
Gewoon geweldig hoe zij ons, ieder persoonlijk en toch in groepsverband, begeleid heeft. Al langer denk je, er moet toch een dag komen: zo kan het niet verder. Het was nog niet eens mijn gewicht wat me in de weg zat, eerder het gevoel niet meer fit te zijn. Toen ik ging sporten bij fysiotherapie Westsingel viel mij de advertentie op die daar hing. Ik dacht dit is het moment! En dan geef je je op en gaat naar de eerste “les”. Helemaal niet wetend wat je moet/mag verwachten. Het waren leerzame lessen, op een leuke, rustige, interessante manier gebracht. Wat had ik een verkeerd eetpatroon zeg…. Dat ik teveel snoepte dat wist ik wel, maar dat mijn eetgewoontes zo “slecht/anders” waren….
In ieder geval ben ik veel fitter, en dat in 8 weken! Ik ben 7 kilo afgevallen (ook mooi meegenomen) en het nieuwe eetpatroon bevalt me goed! En mijn goede voornemen voor 2018 staat al vast: zo doorgaan met sporten! En het is zo heerlijk, een ochtendwandeling, een ronde op de fiets of ’s avonds na het eten nog eens naar buiten. Het is jammer dat ik de vervolgcursus niet kan gaan volgen door mijn nachtdiensten, maar ik ga zeker proberen om mijn balans te vinden. 
Ine hartstikke bedankt voor de goede ondersteuning en ik wens je een gezond en sportief 2018!