Joyce – 20 KG

Geen moment het gevoel dat ik aan het lijnen ben

En dan is ineens de dag daar dat je denkt, nu ga ik eens goed voor mezelf zorgen.  Na een hectische periode in ons gezin van ziekenhuis in en ziekenhuis uit met ons dochtertje kwamen we in een rustigere periode. De weegschaal was duidelijk ..... dit kon niet langer. Door het enthousiasme en resultaat van een vriendin met my35 en fit en slank, ook de stap gezet. Een stap waar ik nog geen dag spijt van heb gehad.
Op 17-09-2019 mijn eerste afspraak bij My 35’ Sittard. Ook het moment waarop ik zelf bewust ging eten met tips van mijn vriendin en niet deed eten om te overleven. Hiermee viel ik al 5,8 kg af. Januari 2020 de stap gezet om me in te schrijven voor fit en slank in 8 weken. Deze cursus in de periode van vastelaovend gedaan, de periode waarin de gezellige avonden met veel lekkere snacks elkaar in een snel tempo opvolgen. De perfecte periode om de strijd aan te gaan.Veel tips en motiverende woorden van coach Ger Deckers hebben me erdoor heen geholpen. Aan het einde van de 8 weken nog eens 6.5 kg kwijt. Wauw wat ben ik trots op mezelf. 
Mijn omgeving ziet duidelijk dat de kilo s eraf vliegen. De complimenten laten je steeds groeien. 

En dan komt Corona die roet in het eten gooit en mijn ritme overhoop gooit. Dagelijks hoorde ik in mijn hoofd wel een zin of opmerking van Ger die me bewust maakt dat alleen ik het kan doen, met de steun van mijn omgeving. Sporten kan even niet dus thuis aan de slag. Later sporten buiten bij my35. Maar dan toch besloten toen de sportschool weer open was verder te gaan met fit en slank in evenwicht. Weer even een stok achter de deur. En dat in mijn vakantieperiode. Ook dit heeft mij super resultaat van 4,9 kg eraf.  Totaal 17.2 kg eraf Nu inmiddels tikken we de 20 kg aan. 

Ik kijk nu in de spiegel en geef mezelf meer dan een schouder klop. En als iemand in mijn omgeving vraagt of ik aan het lijnen ben dan zeg ik volmondig nee. Want ik heb mijn levensstijl aangepast en geen dieet gevolgd. 

Dank je wel Ger