Janneke - 13 kilo

Super trots

Hoi, ik zou me even voorstellen ik ben Janneke en ik ben 22 jaar. In maart ben ik samen met mijn moeder begonnen met Fit&Slank. En sindsdien ben ik 13 kilo kwijt. 

Door medicijn gebruik was ik al veel aangekomen. En daarna kwam ik in een fase dat ik maar 1 of 2 keer per dag at. Wat natuurlijk ook niet goed was. Beweging had /heb ik ook niet veel. Alleen bij de fysio sport ik 1x in de week.

Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen om naar Fit&Slank te gaan. Want alleen lukte het me niet. Doordat je elke week gaat en dan  de weegschaal op moet. Wil je toch laten zien dat je het kan. En ook voorjezelf zie je dan dat je het kan en dat geeft een goed gevoel over jezelf. Waardoor je het ook langer wil volhouden. 

Wat ik er zo fijn aan vind, is dat het zo makkelijk vol te houden is. Want met 6 kleinere eetmomenten op een dag heb je echt geen honger meer. Zo pak je dus ook niet naar de verkeerde dingen. Eerst kon ik 's ochtends nooit eten. Ik kreeg echt geen hap door mijn keel. Maar omdat ik echt bereid was om er aan te werken ben ik ook gaan ontbijten. Dit ging eerst met een hap en een hoop water. Maar nu ik er aan gewend ben is dit geen enkel probleem meer. Ook zou ik dit dieet levenslang kunnen volhouden. 

Ik ben zo blij dat ik deze stap gemaakt heb. Ik voel me al veel zekerder en natuurlijk is het ook lichamelijk beter.

Dank je wel Anja Bastings voor je hulp.