Caroline - 15 kilo

Met meer zelfvertrouwen

Mijn naam is Caroline Bukkems en ik ben 51 jaar oud. Vol enthousiasme ben ik begonnen aan de Fit & Slank cursus samen met mijn dochter Janneke Inmiddels heb ik mijn derde periode er alweer bijna opzitten. Voor mij was het vooral belangrijk om een beter eetpatroon te krijgen en dat is aardig gelukt.

En natuurlijk wilde ik er ook graag een paar kilo af, zeker omdat ik door mijn lichamelijke beperking niet veel of zeg maar gerust bijna niet kan  lopen en al helemaal niet sporten. Ik had daardoor de verwachting dat bij mij de kilo’s er niet snel af zouden gaan maar daar had ik me in vergist!!!

Als je je echt inzet en goed de methode van Anja volgt kun je ondanks weinig beweging toch heel goed afvallen. Ik ben nu al een tijdje op mijn streefgewicht (zelfs enkele kilo’s daaronder) Ik vind het fijn om nog een poosje bij Fit & Slank te blijven want aankomen wil ik niet meer. Een laag gewicht is beter voor mijn gewrichten en rug en dat verschil is voelbaar. Daarbij is het heerlijk als alle kleding gewoon leuk past en dat is goed voor  je zelfbeeld

Ik kan de Fit & Slank echt alleen maar aanraden aan iedereen ook aan mensen die net als ik niet goed kunnen bewegen. Het lukt echt om flink af te vallen, ook zonder te sporten, en honger heb je niet. Ik heb zelfs nog nooit zoveel gegeten als nu en een stuk gezonder!  Daarbij krijg je heel veel uitleg en goede raad en kun je bij vragen altijd bij Anja terecht 

Bijna 15 kilo is er nu af  en mijn zelfvertrouwen is er flink op vooruit gegaan! Het kijkt nu toch net anders in de spiegel! 

Ik  (Anja Bastings) vind het bijzonder knap en ben super trots op jou Caroline.