Jaccoline

20 kilo minder

Hallo, ik ben Jaccoline, 49 jaar. 

Eind mei 2018 vertelde een vriendin me dat ze een cursus "Fit & Slank" had gedaan en dat het haar zo goed was bevallen.  Dus in juni 2018 begonnen met de 1e cursus "in 8 weken". Na de vakantie gelijk doorgegaan met "in evenwicht" en nu recent "een leven lang" afgesloten.Ik had al eerder pogingen gedaan om af te vallen, ook met behulp van een diëtiste. Daarbij lag het accent op minder koolhydraten en meer eiwitten, bij mij gaf dat helaas geen resultaat. Ik was er daardoor van overtuigd dat afvallen voor mij niet was weggelegd, omdat mijn schildklier niet werkt.  

Toch vol goede moed aan de 1e Fit & Slank cursus begonnen, een voor mij goed vol te houden eetpatroon.    Inmiddels 20 kilo afgevallen (op de bijgevoegde "na"-foto 15 kilo), ongelooflijk, wat ben ik blij met dit resultaat!

Ik heb eerlijk gezegd niet het gevoel dat ik aan het "lijnen" ben, maar dat ik heb geleerd om andere en bewustere keuzes te maken in wat ik eet. Er staan heerlijke recepten op de site die door het hele gezin enthousiast worden ontvangen. Mijn man is door dit mee te eten en solidair 's avonds niet te snoepen inmiddels ook al 5 kilo kwijt.

Bijkomend geweldig voordeel is dat ik volledig uit de risico waardes ben qua bloedsuiker en cholesterol. Vorig jaar was er nog sprake van eventueel medicijnen i.v.m. diabetes. Ik voel me ook veel fitter.

Enig nadeel zijn de kosten... mijn kledingkast moet opnieuw gevuld worden, met kleding die ik leuk vind en niet alleen omdat het past en afkleedt ;-) Ik ben nu op mijn streefgewicht en ben van plan dat voor altijd vast te houden!

Lijkt me prima te doen met ‘de Regel van 3 en de 7 Afspraken’ en in combinatie met de cursus "Onder controle" waar ik in januari 2019 aan ga beginnen. Ik wil de tips en peptalk van Anja nog niet missen. Ik hoop met mijn verhaal meer mensen enthousiast te maken. Dit gun ik echt iedereen.

Groeten, Jaccoline   

 

Tenslotte wil ik je heel erg bedanken Anja, ik hoor nog regelmatig jouw tips en verhalen in mijn hoofd, waardoor het makkelijker is om de juiste keuze te maken.

Natuurlijk heb ik zelf gekozen wat ik in mijn mond heb gestopt, maar jij hebt een enorm aandeel in de motivatie gehad!

Dus bedankt! Ik ben enorm blij dat ik mijn "oude" gewicht van voor de schildklier-problemen weer terug heb.