Hendrina - 16 kilo

Hendrina -16 kilo, coacht meteen haar vader samen - 32 kilo

 

Willen afvallen maar niet weten waar en hoe te starten....dit zullen vele herkennen! 

 

De vele pogingen en na korte tijd weer in het oude ritme schieten. De advertenties op sociale media die maar voorbij blijven komen over diëten. Mijn zusje was inmiddels begonnen bij Herriet met de cursus Fit & Slank in 8 weken en haar verhalen spraken mij ook aan! Een nieuwe levensstijl, met gewoon eten wat je op elk moment in je dag kan toepassen.

 

Dus op 14 januari startte ik met de cursus Fit & Slank in 8 weken. De 1e avond was gelijk een eyeopener.....wat een goede uitleg! En wat fijn om in de groep je ervaringen te delen. Je bent niet alleen! Je kan elkaar helpen en motiveren!

Tijdens de avond waarop etiketten lezen op het programma stond heb ik met verbazing geluisterd! De pakjes waarop staat gezonde tussendoortjes....zoveel suikers aan toegevoegd dat het niets van gezond meer is.

 

Na de cursus van 8 weken ben ik doorgegaan met de cursus Fit & Slank in evenwicht!

 

Geen hongermomenten op de dag en bewuste keuzes maken. Af en toe gewoon heerlijk bewust genieten van het wijntje of dat heerlijke gebakje! Maar kan echt veel beter de balans nu vinden en andere opties kiezen.

 

Inmiddels begin mei en ben 16 kilo afgevallen! Ben er zo blij mee! Ook mijn vader heb ik kunnen aansteken met deze levensstijl. Ook al doet hij niet de cursus hoe goed is het dat je deze gezonde levensstijl kan doorgeven. Hij is ook 16 kilo afgevallen en voelt zich bovenal veel fitter! 

 

De avonden bij Herriet zijn echt je tijd waard! Ik raad het iedereen aan die een gezonde levensstijl wil!