Harriëtta

Onregelmatige werktijden

In november ben ik gestart met Fit & Slank. Ik had al meerdere diëten gevolgd en ook kilo’s kwijt geraakt. Maar in de afgelopen twee jaar waren er ongemerkt toch weer kilo’s bijgekomen.

Als eerste kwam Marianne met de regel van 3. Daar kwam ik voor mijn gevoel al direct in de problemen. De regel,  3 X R: ritme, regelmaat en rust is met onregelmatige werktijden waaronder ook nachtdienst moeilijk toe te passen dacht ik. Marianne kwam direct met papieren hoe eet je als je nachtdienst hebt. Een eyeopener voor mij. Als ik in de nachtdienst zat, at ik weinig tot niets! Met de tips die Marianne mij gegeven heeft eet ik als ik ‘s nachts werk mijn lunch en fruit. Ik voel me hierdoor beter en kan ook beter functioneren.

Door Fit & Slank heb ik niet het gevoel dat ik een dieet aan het volgen ben. Je hoeft geen calorieën te tellen, geen producten te wegen, geen shake’s te nemen. Je kan gewoon lekker en verantwoord blijven eten. En heb ik een keer een feestje dan spreek ik met mezelf af wat ik wel of niet neem. Dat werkt perfect.

Harriëtta