Floor

IK ben er weer, 19 kilo minder

Eind 2015 kwam ik tot de conclusie dat het roer om moest!

Zowel op mentaal als op lichamelijk gebied had ik de laatste jaren niet goed voor mezelf gezorgd. Er moest wat veranderen en het begin van 2016 was het juiste moment om daar mee te starten. Ik ondernam een aantal stappen om mentaal sterker te worden, maar ik wilde ook mijn overgewicht aanpakken. Ik had al zoveel diëten gevolgd in het verleden, ik wist wel hoe ik die kilo’s ging kwijtraken. Fanatiek begon ik met lijnen en sporten. Ondanks dat ik super mijn best deed, wilden de kilo’s er maar moeilijk vanaf gaan. Achteraf gezien at ik te weinig en ging mijn lichaam in een soort van reservestand.

Via een vriendin hoorde ik van Fit & Slank. Door haar enthousiasme heb ik mezelf nog diezelfde dag aangemeld en ben in Maart 2016 gestart. Al snel kwam ik erachter dat dit niet het zoveelste dieet was. Met de Regel van 3 en de 7 Afspraken als houvast, heb ik geleerd mijn eigen gezonde keuzes te maken. Ook tijdens de momenten met veel verleidingen. En wil je een keer een uitzondering maken? Ga dan altijd voor je eerste keuze! Dit alles onder de wekelijkse en motiverende begeleiding van Anja.

Het is nu eind 2016, ik ben inmiddels 19 kilo lichter, waarvan 16 kilo met Fit & Slank! Ik voel me gezond en fit, maar het allerbelangrijkste: IK ben er weer!