Evi

10 kilo minder

Na jaren allerlei diëten aan gegrepen te hebben en door de overload aan informatie raakte ik en mijn lichaam totaal in de war. Als ras echte jojo ’er was ik op zoek naar de juiste balans.

Een gezonde leefstijl creëren met als doel me weer fit voelen, lekker in mijn vel zitten en de nodige kilo’s afvallen.

Begin april kwam de cursus van Fit & Slank op mijn pad. Ik ben deze online gaan volgen wat in combinatie met mijn gezin super praktisch is en toch heel persoonlijk. Samen met een aantal andere vrouwen werden we wekelijks op een positieve, eerlijke, duidelijke maar begripvolle manier gecoacht door Anja.

De Regel van 3 en de 7 Afspraken zijn leidend in de cursus en met de nodige weetjes en tips is het makkelijk toepasbaar in mijn dagelijks leven met mijn gezin. We eten eigenlijk het zelfde alleen soms iets andere porties. Ik heb zeker geen honger ervaren in de afgelopen 3 maanden. Er is natuurlijk ook ruimte om af en toe iets minder verantwoords te pakken maar door de structuur en weetjes van Anja heb ik hier veel minder behoefte aan en ga ik hierin alleen voor mijn eerste keuze . Niet alleen het stukje voeding komt aanbod maar je complete leefstijl. Het mentale aspect hoe daar mee om te gaan en het stukje bewegen. Dit samen heeft er voor gezorgd dat ik ondertussen 10 kilo ben afgevallen, me veel fitter voel en weer vertrouwen in mezelf heb gekregen. Wat natuurlijk niet alleen fijn is voor mij maar ook voor mijn partner en kinderen. Het is voor mij ondertussen mijn leefstijl geworden. Ik maak nu makkelijk bewuster keuzes en deze passen prima binnen mijn gezin en sociale leven.

Ik heb eindelijk de juiste balans gevonden! Super bedankt Anja.

Gr Evi