Evy - 16 kilo

Een gezonde BMI

Eind augustus ben ik begonnen aan de cursus ‘Fit & Slank’ bij Anja Bastings. Ik kreeg van iemand anders het voorstel om samen met diegene mee te doen. Natuurlijk stond het afvallen al langer op de planning en was ik al heel vaak begonnen, maar helaas verviel ik telkens weer in mijn oude ongezonde levensstijl.
Al snoepend stapte ik in mijn auto om naar de eerste bijeenkomst van ‘Fit & Slank’ te gaan, met de gedachten: “We zullen zien...” en na de eerste bijeenkomst was de knop om.
Anja geeft je inzichten in je valkuilen en in een gezonde levensstijl waarmee je ook nog eens de nodige kilo’s kwijt weet te raken. Het fijne van ‘Fit & Slank’ vind ik dat je zelf de regie houdt over je eetschema en niet vast zit aan verplichte maaltijden. Lekker eten staat voorop, mits dit vitale voeding is.
Tegenwoordig staan overal lege waterflesjes van mij. Op mijn werk, in de auto, in mijn sporttas en in de keuken. Deze flesjes helpen mij te herinneren aan de valkuil om te weinig water te drinken. Daarnaast ben ik gaan sporten. Dit doe ik samen met degene waarmee ik de cursus volg. Zo stimuleren we elkaar, omdat sporten nooit mijn grote hobby is geweest. Sinds kort heb ik de groepslessen bootcamp ontdekt en verrassend genoeg vind ik dit erg leuk!
Inmiddels weeg ik 16.1 kg lichter en ga ik in januari verder met de vervolgcursus en hoop ik mijn streefgewicht en mijn gezonde BMI te behalen en uiteraard te behouden. Anja bedankt.