Diana - 8 kilo

‘IK ZIT WEER LEKKER IN MIJN VEL’

 

Lees hier het verhaal van Diana die met behulp van de Fit & Slank methode meer inzicht heeft gekregen in haar voeding en 8 kilo is afgevallen:

 

Mijn gewicht is al jaren een strijd. Ik heb vaak geprobeerd  om af te vallen, maar niet met een goed en blijvend resultaat. De laatste paar jaren heb ik dit ook simpelweg genegeerd en de weegschaal vermeden.


Vorig jaar ging het knagen. Misschien doordat ik 40 werd, maar ook door gebeurtenissen in mijn naaste omgeving ging de verhoogde kans op hart en vaatziekten en andere narigheid in mijn gedachten spinnen, foto’s waren niet leuk om naar te kijken… Kortom er moest wat gaan gebeuren!

In het najaar van 2023 begon ik met Powerwalken bij Amarins. Ik ging mij oriënteren op wat zij nog meer deed en ontdekte daardoor de Fit & Slank cursus die zij gaf. Onder begeleiding mijn leven beteren en stap voor stap naar een gezonde leefstijl. Dat had ik nodig.

In maart 2024 startte ik met de cursus. Met name inzicht krijgen in de ingrediënten van je voeding was een eyeopener. Voeding waarvan ik dacht dat het gezond was bleek het tegenovergestelde. Door gezondere keuzes te maken, bewustwording van hetgeen je eet en drinkt te creëren, niet en/en maar of/of heb ik mooie stappen gezet de afgelopen maanden. Het beste advies is negeer de verpakkingen en kijk naar de ingrediënten. 
Daarnaast ging ik het belang van bewegen weer inzien. Inmiddels sport ik 2x in de week. Mijn conditie is onwijs verbeterd en ik zit lekker in mijn vel.

Ik heb nu de basiscursus afgerond en ga verder met de cursus Fit & Slank ‘in evenwicht’. Ik heb de smaak nu te pakken en ga vol vertrouwen en doorzettingsvermogen door om mijn streefgewicht te behalen. De begeleiding van Amarins kan ik daarbij nog zeker goed gebruiken. 

Amarins dank voor het delen van je kennis, je enthousiasme en je motiverende woorden. Je hebt bij mij de knop omgezet.

Diana