Daphne -/- 25 kilo

Kok van beroep

Hoi Hoi

Mijn naam is Daphne. Al jaren vecht ik tegen mijn overgewicht, de welbekende jojo gevecht.

Het helpt ook niet echt als je in de tussentijd gestopt bent met roken, een emotie-eter bent en mijn grootste hobby koken is. September 2015 raakte ik werkeloos en door thuis te zijn en geen regelmaat had vlogen de kilo’s eraan.

Gelukkig was ik niet lang werkeloos, en had ik nieuw werk….als kok.

Na een tijdje kreeg ik een goed gesprek met mijn werkgevers dat ik toch echt wel iets aan mijn gewicht moest doen, dat het echt wel beter is voor je gezondheid. Ze hebben me goede motivatie meegegeven, dus die knop moest om! Het was januari 2016 en ik woog  112,5 kilo….. Ik ben begonnen met  fietsen op m’n hometrainer en gezonder eten. Dus alle chips de deur uit en de chocolade en geen gebak meer eten.

Toen schoot mij te binnen dat mijn moeder ooit een Fit & Slank cursus had gedaan en ze was daar tevreden over. Ik heb haar mappen gehaald en ik ben alvast gaan lezen. Ik besloot om ook de cursus te doen bij Anja Bastings, want een beetje hulp is toch wel welkom. De Regel van 3 en de 7 Afspraken zijn eenvoudig en werken echt. De cursus is leerzaam en gezellig en Anja motiveert en begeleidt mij super. Ondertussen geeft mijn weegschaal een mooi getal van 86,5 kilo aan, en ik weet het ……ik ben er nog niet.

25 kilo is er af, ik ben goed bezig. Ik fitness elke week met plezier en kan weer dingen doen die ik voorheen niet meer kon (zoals iets heel simpels mijn schoenen strikken), Ik ga nog een tijdje door tot ik mijn doel heb bereikt. Heel stiekem droom ik wel van een gewicht van 65 kilo, ik zal er alles aan doen om dat proberen te bereiken. Lukt het niet in 2017 dan maar in 2018.

Groetjes Daphne