Danielle uit Weert

22 kilo lichter

Ik ben Daniëlle Poetoehena-Willemsen en ben 28 jaar jong. 

Na een paar pogingen afvallen om vervolgens weer in oude gewoontes terug te vallen, wist ik dat ik begeleiding nodig had als ik het afvallen vol wilde houden. Via Facebook kwam ik Fit en Slank tegen. Na het lezen van een aantal verhalen dacht ik dat dit wel bij mij zou passen: geen honger, geen dieet maar je leefpatroon aanpassen en af en toe een wijntje kunnen drinken. 

In september ben ik begonnen met de cursus "in 8 weken". Deze acht weken waren voorbij zonder dat ik honger had en inmiddels wist ik wat gezond en verstandig eten was. In combinatie met 4/5 keer in de week sporten en goed eten viel ik de ene na de andere kilo af, kreeg ik veel complimenten en zat ik goed in mijn vel. Dit zorgde voor motivatie om door te gaan, inmiddels ben ik na 16 weken 22 kilo lichter! Wat ben ik trots op mezelf en blij met dit resultaat. 

Verjaardagen en feestdagen zullen een uitdaging zijn maar ook daarvoor hebben we verschillende tips gekregen om te kunnen genieten en niet in oude gewoontes terug te vallen. 

Dankjewel Anja voor alle tips en inspiratie.