Josine

- 15 kilo

Foto links is 11 mei 2019, toen was ik net gestart met Fit en slank via mijn werkgever (Catharina Ziekenhuis Eindhoven).
Foto rechts is op 10 juli 2020 .

Ik sportte altijd al redelijk veel, hoopte daarmee gewicht te verliezen, maar dat lukte nooit. Samen met vijf collega’s zijn we gestart met de cursus en dat was voor mij echt een eye opener. Ik dacht altijd best gezond te eten, maar het was veel EN EN EN in plaats van OF OF OF. Anja hielp mij inzicht te krijgen in mijn gedragspatronen rondom eten, bewegen en mijn lichaam. Het fijne is om deze cursus in groepsverband te volgen en ik heb heel veel aan de andere groepsgenoten gehad.

Inmiddels ruim een jaar verder, heb ik de tweede cursus van Fit en slank afgerond en in totaal ruim 15 kilo lichter. Ik heb nu zoveel kennis over voeding gekregen, ga graag naar de sportschool of trek mijn hardloopschoenen aan. En ik durf zonder schroom weer op foto’s, waar ik met heel mijn lichaam op sta. Ik ben van een maat L/XL ,naar een maat S/M gegaan en heb een compleet nieuwe garderobe aangeschaft! Ik zit lekker in mijn vel fysiek en mentaal en heb er alle vertrouwen in dat ik deze leefstijl mijn leven lang kan volhouden.

Anja, bedankt!