Danielle - 13kilo

Weer veel energie

“Afgelopen zomer ging de knop om, er moest iets gebeuren met die extra kilo’s. Ik had in mijn omgeving al veel goede ervaringen gehoord over Fit & Slank en daardoor heb ik me dan ook aangemeld. ‪Op 3 september begon de cursus. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en wat een enthousiaste groep hadden we!  Ik heb hier echt geleerd om eens bewust te kijken naar wat ik eet. En hoe ik hier verandering in aan kan brengen door bepaalde voeding te vervangen door meer verantwoorde voeding. ‘De regel van 3 en 7 afspraken’ werken prima voor mij.

De wekelijkse weging was voor mij ook een stok achter de deur. Maar zeker ook de tips en adviezen van Roos. Mocht je twijfelen over je gewicht of leefstijl neem zeker contact op met Roos. Het is een investering in jezelf en je bent het waard! Dank je wel Roos voor de goede en leuke begeleiding. Liefs Danielle”

Lieve Daniëlle, dank voor het delen van jouw succesverhaal. Met enthousiasme sta je waar je nu staat. Trots op jou! En ja wat was het een leuke groep mensen waar je onderdeel van uitmaakte. Heel veel succes. Liefs Roos