Linda Hendrix 16 kilo

BEDANKT !!

“De advertentie, in ons regionaal blad, van Fit & Slank kwam voor mij op het perfecte moment. Ik had zojuist geconcludeerd, na mezelf in de spiegel gezien te hebben, dat het niet meer kon met mijn gewicht. Ik had het nooit echt gezien dat ik toch wel de nodige kilo’s teveel meedroeg, totdat ik die dag voor de spiegel stond en mijn ogen echt open gingen.
Ik ben op 13 januari jl. positief en vol goede moed daarmee gestart. Tijdens de cursus een aantal keren wel de bekende ‘schop onder de kont’ nodig gehad maar dan kon ik ook weer door waar ik gebleven was. En eerlijk is eerlijk, ik heb nog nooit zo gemakkelijk gewicht verloren en toch lekker te blijven eten. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik aan het diëten was, het was daardoor ook niet moeilijk om het vol te houden. Ik kan het iedereen aanraden!! Fit & Slank heeft me niet alleen lichamelijk veranderd want met de kilo die eraf ging groeide mijn zelfvertrouwen en op de dag van vandaag voel ik me herboren in mijn eigen lijf. De Linda van vroeger is back en voel me sterker, mooier en zelfverzekerder dan ooit tevoren. Inmiddels ben ik 16 kg kwijt en heb ik de 3e cursus onlangs afgerond. Ik kan het alleen nu, weet hoe ik weer terug moet komen als ik een paar dagen wat anders of buitensporig gegeten óf gesnoept heb. Na de feestdagen hoop ik de laatste 3 kg er nog af te werken en mijn buikje wat strakker te krijgen maar zoals ik nu ben, wilde ik al jaren zijn !! Ik ben trots op mezelf :D
Als ik de voor en na foto’s bekijk zie ik een groot verschil, het totaalplaatje is geheel anders geworden. Ik sta zelfverzekerd rechtop en voel me 10 jaar jonger als begin
van 2015 en elke keer als ik naar de foto van januari kijk denk ik “zo wil ik nooit meer worden, hier heb ik het voor gedaan”
De complimentjes van anderen voelen als een warme deken over me heen maar dat ik mezelf weer in de spiegel aan kan kijken en trots ben als ik mezelf op foto’s zie staan dát is toch wel het grootste compliment wat ik mezelf cadeau kon doen.

Liefs Linda