Eiermie met groente en teriyaki saus

Snel en simpel

Voor 2 personen

  • . 150 g Snel kokende eiermie.
  • . 1 hele kipfilet
  • . 400 tot 600 g Japanse roerbakgroente
  • . Een royale scheut teriyaki saus
  • . Peper, kerriepoeder, paprikapoeder en mosterd

 

  • Kipfilet in stukjes snijden en kruiden met peper, kerrie poeder, paprikapoeder en mosterd.
  • Kipfilet in olijfolie mooi bruin bakken.
  • Ondertussen een pan met water aan de kook brengen.
  • Doe de eiermie in het kokende water.
  • Kook de mie 5 minuten.
  • Als de kip gaar en bruin is, de groente even mee roerbakken.
  • De teriyaki saus naar smaak toevoegen en heel even meekoken.
  • Mie na 5 minuten afgieten.
  • Mie op een bordje opscheppen en de groente /kip eroverheen.

Eet smakelijk.

Corrie Pothuizen