Claudia

Goed gedaan

11 Kilo minder een mooie tussenstand

Ik had toen nog nooit van Fit & Slank gehoord. Ik was op de hoogte van alle diëten die er zijn, ik had ook van alles al geprobeerd met een tijdelijk gewichtsverlies als resultaat. Het verhaal van de Regel van 3 en de 7 Afspraken sprak mij heel erg aan. Ik zag weinig nadelen en veel voordelen. Mee eten met het gezin. Niet apart boodschappen doen voor mezelf. Maar het allerbeste wat ik hoorde was: dat ik vaak moet eten en dat ik eigenlijk alles mag eten. Hoe kun je daar van afvallen? Ik kreeg zelfs een vergoeding van de verzekering, als die er vertrouwen in hebben dan moet het goed zijn! Ik ben in Juni gestart en heb geen dag het idee gehad dat ik aan het lijnen ben. Toch val ik elke week weer af. Ik eet meer dan voorheen. En het smaakt me heerlijk. Ik heb geleerd de juiste keuzes te maken. En het enthousiasme van Marianne zorgt ervoor dat ik buiten mezelf ook haar trots wil maken. Ze komt met hele goede tips en mooie anekdotes die vaak door mijn hoofd spelen bij het maken van keuzes.

Ik voel me al beter in mijn lijf, ik kan weer dingen ondernemen die ik door ongemakken niet meer deed. Ik ga zelfs de Dam tot Dam wandeltocht lopen van 20 km. Terwijl ik al langere tijd een hekel aan lange afstanden lopen had, daar mijn benen dit niet prettig vonden.

Ik ben er nog lang niet maar in 3 maanden 11 kilo kwijt door Fit & Slank met Marianne Verharen is een feit. De cm’s zijn misschien nog wel mijn grootste graadmeter en mijn grootste trots is de vermindering van 90 cm naar 73 cm op mijn bovenbenen.

Ik ben trots!!! Ik ga door en hoop jullie in de toekomst het eindresultaat te tonen. Groetjes, Claudia