Chantal -18,5 kilo

Mijn doel was ………..

Mijn verhaal……. Waar begin ik?

In februari 2018 wordt bij mij borstkanker geconstateerd, ineens ziet je leven er anders uit. Na een operatie, 16 chemokuren en 23 bestralingen moet je je “oude” leventje weer op zien te pakken. Met nog 5 jaar hormoontherapie voor de boeg weet je dat je lichamelijk nog een lange weg te gaan hebt. Toch wilde ik maar één ding en dat was zo snel mogelijk weer alles gaan doen waar ik zo abrupt mee gestopt was!

Via facebook kwam ik in contact met Marianne, in eerste instantie niet om af te vallen (dacht ik), maar om mijn conditie naar een beter niveau te brengen en vooral niet aan te komen. De klik met Marianne was er direct. Ze wist mij eenvoudig te overtuigen van het feit dat een betere conditie en afvallen valt of staat met een gezonde levens- en vooral eetstijl. Al snel had ik in de gaten dat Fit & Slank mij hierbij geweldig kon helpen. Ik moest letterlijk afkicken van te veel suikers, dit moet en kun je alleen zelf doen! Al snel merkte ik na het minderen van deze suikers een positief resultaat.

De positieve benadering van “mijn probleem” tijdens onze fijne gesprekken hebben geresulteerd in een fantastisch resultaat. Met maar liefst 18 ½ kilo armer en een geweldige conditie rijker, ben ik nog iedere dag gelukkig met mijn bezoeken aan Fit & Slank.
Ik voel me er super bij!

Chantal