Sybren

14 kilo er af

Ik ben Sijbren en woon in de buurt van Nijmegen. Ik ben 14 kilo afgevallen in vier maanden. Mijn succesverhaal begon tijdens de zomervakantie aan het Gardameer waar wij twee enthousiaste cursisten van Anja ontmoette. Zij overtuigde mij van het programma van Fit & Slank en vertelde dat er een cursus in Veldhoven zou starten in september. Wat een geluk, ik werk in Veldhoven en besloot om me aan te melden voor 8 personal coaching consults.
Een gedeelte werd vergoed door de ziektekosten verzekeraar, dus waarom niet. Hoewel ik in het begin sceptisch was werd me al naar 2 minuten duidelijk dat de afspraken en de regel van 3 je leefstijl positief veranderen. Binnen ons gezin is de leefstijl nu geheel eigen en we genieten dagelijks van vitale voeding en maken bewuste keuzes. Erbij sporten en dagelijkse beweging maken lichaam en geest vrij en dragen bij aan een positieve levensstijl.
Ik ben trots op mezelf dat ik het aangedurfd heb om me te laten coachen door Anja. Ik raad iedereen aan voor gewichtsafname te kiezen voor de coaching van Fit & Slank.