Ans

-/- 11 kilo

Het was maart 2018 toen ik op zeker moment helemaal klaar was met mezelf. Alweer waren de kilo’s er een voor een aangekomen. In het begin kon ik het nog wel verbloemen maar in maart 2018 had ik erin letterlijke maar ook mentale zin last van. Ik vroeg advies bij mijn zorgverzekeraar en die wees mij op de mogelijkheid om mijn extra kilo’s te lijf te gaan met de hulp van Fit & Slank.

Ik belde met de persoon het dichtst bij mij in de buurt en zo had ik voor het eerst contact met Judith. Vanaf het eerste moment was er een klik. Nadat we de mogelijkheden hadden besproken koos ik ervoor om voor de een op een sessies te gaan. Ik kreeg wat “ huiswerk” toegestuurd dat ik eerlijk ingevuld moest terug sturen.  Bij het eerste gesprek nam Judith heel royaal de tijd om mij de methode uit te leggen en ze vertelde mij dat ze mij indeelde bij de categorie “Bourgondische leefstijl”. Dat had ze goed ingeschat die kilo’s kwamen immers ergens vandaan. Gemotiveerd en vol goede moed ging ik de deur uit vastbesloten om 11 kilo te laten verdwijnen.

Eerlijk is eerlijk die eerste 10 dagen was het afzien. Eigenlijk moest ik afkicken van alle suikers die ik onbewust gebruikte. Ik maar denken dat ik goed bezig was met mijn verse uitgeperste sinaasappelsap bij mijn ontbijt en twee cappuccino ’s per ochtend met een snee peperkoek daar was toch ook weinig mis mee toch? De recepten voor de avondmaaltijden zijn heerlijk, ondanks de beperkingen in voedingsmiddelen van de eerste periode. Ieder weekend een mail ontvangen met een speciaal recept vond ik ook erg leuk. Bij mijn volgende sessie was er al wat af zoals bleek uit de futuristische weegschaal van Judith. Opnieuw een fijn motiverend gesprek en vol goede moed weer verder.

De documentatie is helder, de voedingslijsten heel handig en het enthousiasme van Judith helpt je over een hobbel wanneer het even wat minder snel gaat dan je zou willen. Zij had ook begrip voor mijn standpunt dat ik enigszins Bourgondisch wilde doorleven met als gevolg dat het dan wat langer duurt. Eind september 2018 ging ik met mijn man onze droomreis naar Nieuw-Zeeland maken. Ik voelde me topfit en was inderdaad 11 kilo lichter.

Bij thuiskomst zonder problemen de eetmethode 'de Regel van 3 en de 7 Afspraken' met de 6 eetmomenten weer opgepakt. Ik wil de methode maar zeker ook Judith oprecht en van harte aanbevelen wanneer je kilo’s wil laten verdwijnen. Ans