Anouk

De Regel van 3 en 7 Afspraken

Mijn naam is Anouk. Ik ben 40 jaar, getrouwd en moeder van 2 jongens (11 en 9 jaar).

Mijn hele leven ben ik al met lijnen / diëten bezig geweest. Jaren geleden besloot ik: ik ben er klaar mee! Ik ben zoals ik ben. Misschien een kilootje meer dan gemiddeld, maar gezond én gelukkig!
Ik wist wat ik mocht eten en in combinatie met sport, zou het moeten lukken dit gewicht te houden. Sporten was geen probleem. Dit heeft altijd geholpen om de extra kilo's een beetje in de hand te houden.
Enige tijd geleden informeerde mijn sportcoach Ger Deckers mij over de cursus "Fit & slank". Geen dieet, maar een gezonde leefwijze. Dit sprak me aan. Plus het feit dat je brood mag eten. Daar kan ik namelijk echt niet zonder!


Zou het mij dan toch nog kunnen lukken die 8-10 kilo's kwijt te raken? Misschien was dit de stok achter de deur die ik nodig heb! Vol goede moed ben ik begin januari begonnen. De kilo's werden al snel minder en ook met de centimeters ging het goed.
Het duidelijke eetschema geeft regelmaat en is makkelijk vol te houden. Geen honger, gezonde voeding en leren juiste keuzes te maken.
Na 8 weken was ik dan ook ruim 7 kilo kwijt (dit had nog meer kunnen zijn, maar de oude gewoontes waren nog niet 100% onder controle ;-)). Wat mij zeer verbaasde, maar waar ik natuurlijk super blij mee was, is dat mijn vet 9 kilo was afgenomen en mijn spiermassa was toegenomen.

Nu ben ik bezig met de vervolgcursus, zodat ik nog een aantal weken onder controle sta, ik nog verder afval én ik niet terugval in mijn oude gewoontes. Dit gaat zeker lukken met de goede begeleiding van mijn sport- en "Fit & slank"-coach Ger Deckers.
De regel van 3 en 7 afspraken kan ik echt iedereen aanbevelen die de kilo's langdurig kwijt wil raken, maar zeer zeker ook als men zich gezonder en fitter wil voelen.

Grt Anouk