Anouk - 20 kilo

Trots

Lieve Mensen, mijn naam is Anouk Bol inmiddels 34 jaar en trotse moeder van mijn dochter Ivy 7 jaar en samenwonend met mijn lieve partner Bert. Net zoals mijn beste Vriendin Nancy was ik ook erg onzeker over mijn gewicht en lichaam en daar moest verandering in komen. Nancy was begonnen aan de cursus en ik zag bij haar al snel resultaat en dat inspireerde mij. Ze heeft mij toen ook echt aangeraden om de cursus te gaan volgen want dan heb je die stok achter de deur zegt ze en je leert er zoveel van.Dat heb ik me laten bezinken en een paar dagen later was ik van overtuigd dit ga ik ook doen. 

En toen was het zover op 01-11-2019 begon ik aan de cursus Fit & Slank in 8 weken. Daar was het moment aangebroken dat ik met de neus op de feiten werd gedrukt het weegmoment dit was even een domper en gelijk ging de knop om dit moet veranderen en hoe dan ook dit gaat mij lukken. En Brigtte weet er alles van als ik iets in mijn hoofd heb dan zit het nog lang niet in de kont. In de cursus leerden we de Regel van 3 en de 7 Afspraken. Hier ging ik mee aan de slag en boekte al snel resultaat. Het weegmoment op de vrijdagochtend was iedere keer weer spannend maar vooral die stok achter de deur. Al heel snel veranderde mijn eetpatroon in vooral vitale voeding. Mijn doel was om in 8 weken tijd 10 kilo af te vallen dit doel had ik bereikt en ik was er zo trots op dat ik de vervolgcursus ging doen want ik was er nog niet. Ook in de vervolgcursus bleef ik volhouden en de Regel van 3 volgen en de 7 Afspraken. En ook hier zag ik weer resultaat wat mij natuurlijk weer meer zelfvertrouwen gaf en werd ik steeds zekerder van mezelf. En ik viel in de 2de cursus ook nog een aantal kilo’s af. Ik besloot voor mezelf om toch nog 1 keer de cursus te gaan volgen nog een keer de 2de cursus fit en slank in evenwicht omdat ik mijn gestelde doel had bijgesteld en wou toch nog een paar kilo afvallen. Met deze cursus ben ik in september gestart. En het voelt weer zo vertrouwd om op vrijdagochtend naar Brigitte te gaan. 

Ook ben ik in augustus gaan starten in de sportschool hier doe ik de milon cirkel en ren/loop ik 30 min op de loopband. Nooit gedacht dat ik dit zou gaan doen maar na dat ik besloten had te gaan stoppen met voetballen moest ik wel iets gaan doen om in beweging te blijven en dit bevalt me prima. Verder ga ik met de fiets naar het werk en ga ik wandelend mijn dochter van school halen. Ik ben Brigitte zo dankbaar met wat ze mij heeft geleerd in haar cursus het is niet alleen maar afvallen Nee het is ook andere keuzes maken en lees eens de etiketten. Inmiddels heb ik thuis een hele andere eetstijl en eten we veel gezonder. Ik ben altijd en nog steeds door dik en dun gesteund door mijn partner en natuurlijk door Nancy en door mijn vrienden die dicht bij me staan. Ik vergeet nooit dat Brigitte zei in de cursus zei ga eens voor de spiegel staan en kijk eens naar jezelf wat denk je dan. Ik heb dat gedaan en ik dacht op dat moment wow Anouk dat heb je toch maar mooi zelf gedaan en daar ben ik trots op. Inmiddels een gehele nieuwe garderobe moeten aanschaffen maar dat heb ik er erg graag voor over gehad. Zoals Nancy al zegt de Regel van 3 en de 7 Afspraken zitten voorgoed in het hoofd. Hier wijk ik ook niet snel vanaf. En het heeft me geleerd om keuzes te maken en dan de juiste maar ook om Nee te zeggen.

En Brigitte ontzettend bedankt voor alles. Jij hebt me echt een ander persoon gemaakt. Je peptalks en je tips tijdens de cursus ga ik niet snel vergeten en vooral ook de gezelligheid tijdens de cursus. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en mag ik met trots zeggen dat ik 20 kilo minder mee hoef te slepen. 

Heel veel lieve groetjes Anouk