Angelique

In één jaar ruim 20 kilo afgevallen.

Na de bevalling van de kinderen heb ik het steeds verder laten komen, ieder jaar weer wat zwaarder, ik zag het programma Obese op tv en dacht of…….Ik ga er iets aan doen of…

Ik kan me over twee jaar opgeven voor het programma, de knop moest om want ik heb gewoon ieder pondje er zelf aan gegeten, Ik ben eerst begonnen met niet meer te snoepen en heel vaak dingen af te slaan, dat ging redelijk maar na enkele weken werd het steeds moeilijker, ik kon het echt niet alleen ik had een coach nodig, en die vond ik in Anja!!! Geen dieet, maar goede voedingstips en bespreken van gewoontes en hoe en waarom eten! En natuurlijk de wekelijkse peptalks!!!
Waardoor je het uiteindelijk zelf toch doet!!
Daarbij ben ik vaker gaan bewegen, ik ben geen sportschooltype maar ik heb iets gevonden wat bij mij past en dat is wandelen!! Ik wandel iedere dag een stevige ronde, ik voel me hier goed bij; frisse lucht en het is nog gratis ook! Verder sport ik een keer week bij studio Janny ook zij motiveert mij. Ik ben nu bij Fit & Slank, de groep die onder controle bij Anja is en dat is maar goed want ik ben nu op een gezond gewicht en dat wil ik zo houden maar dan is het wel fijn dat je af en toe nog eens zo`n peptalk krijgt!