Angelique - 4,5 kg

Ik voel me energieker en slaap beter

“De "Fit en Slank" succes verhalen heb ik vaak voorbij zien komen op Facebook, maar nooit de stap genomen me aan te melden, tot afgelopen september. De maat was vol, de weegschaal mocht niet verder doorslaan.  Ik heb vaker fanatiek hardgelopen, maar dat deed niet veel aan mijn gewicht. Met eten lette ik nergens op en dat moest anders. Ik heb me opgegeven om me meer bewust te worden van wat ik allemaal eet en dat is gelukt! Veel te veel suikers, chips, nootjes, het verkeerde broodbeleg, verkeerde keuze bij het avondeten etc. In 8 weken neemt Evelien je mee in haar verhalen en tips over vitale voeding en natuurlijk de peptalks over fatale voeding. 'De Regel van 3' en 'de7 afspraken' zijn duidelijk en goed vol te houden. Het voelt echt niet als een dieet.  

De eerste resultaten op de weegschaal waren snel een feit, het hardlopen werd weer opgepakt en de weken vlogen voorbij. Meestal met een goed resultaat op de woensdag, maar het is ook voorgekomen dat ik stilstond, maar dan wist ik waaraan het had gelegen. Toch een keer gezwicht voor pasta/rijst, de traditionele pizza avond met mijn zoon, mij niet goed gehouden aan 'De Regel van 3' en 'de7 afspraken'. Frietjes staan 1x per week op het menu en dat ben ik gewoon blijven eten. Zonder saus en een bewuste keuze maken in de snack. Evelien accepteert de keuzes die je maakt en je krijgt geen preek als het een week niet lekker is gegaan. Ze probeert je wel bewust te maken van je valkuilen en je verkeerde keuzes.

Na 8 weken, was ik 4,5 kg kwijt. Mooi resultaat, maar toen mijn zoon mijn ‘na’ foto maakte en wij terugkeken naar de ‘voor’ foto viel van ons beiden de mond open. Jeetje wat een verandering. Na het meten bleek ik 29 cm kwijt te zijn geraakt! Ik voel me energieker en slaap beter.

 

Mocht je nog twijfelen je aan te melden voor "Fit en Slank", hopelijk heb ik je kunnen inspireren om ervoor te gaan. Iedereen verdient het om te ervaren wat de tips van de coaches van "Fit en Slank" voor je lichaam kunnen doen. Succes allemaal!!”