8 kilo kwijt in 4 mnd

Léonie 26 jaar oud

Ik ben Léonie en 26 jaar oud. Op 30 september 2015 ben ik begonnen met de cursus Fit & Slank in 8 weken! Ik was helemaal enthousiast geworden omdat een vriendin van mij dit ook heeft gedaan. Resultaat was bij haar fantastisch en dacht wauw dat ga ik ook doen.

De vakantie periode was net achter de rug, en dacht oooh nee niet weer die vakantiekilo’s die er maar niet vanaf willen gaan. Op eigen houtje zijn er wel wat kilo’s van afgegaan maar niet zoals ik wilde. Ik dacht nu is het klaar als dit elk jaar zo door gaat dan bereik ik een gewicht die ik niet bereiken wil.

In het begin wat sceptisch is dit wel wat voor mij, gaat dit wel werken, iets wat iedereen wel herkent. De nodige afvalpogingen al gedaan, die mislukt waren. Maar dit was totaal iets anders, geen calorieën tellen en geen ingevulde weekmenu’s. Echt heerlijk!!

De Regel van 3 en de 7 Afspraken, de wekelijkse tips, adviezen en oefeningen die ik mee kreeg, hebben er voor gezorgd dat ik een goede leefstijl kan handhaven. Je kan zelf bepalen wat je eet als je maar de juiste keuzes maakt en hier bewust van bent!