Fit & Slank bij Operatie NL Fit TV serie bij de AVRO

Operatie NL Fit is een crossmediaal concept om zoveel mogelijk mensen tot een gezonde levensstijl te bewegen en ik Anja van Fit & Slank ben de Voedingscoach.

Wil je blogs lezen van Anja, de 64 recepten van Anja zien en de uitzendingen zien ga dan naar www.avro.nl/operatienlfit/

Het concept, dat zoveel mogelijk Nederlanders in beweging wil brengen, concentreert zich niet alleen op overgewicht maar ook op ongezonde aspecten als roken, alcohol en stress. Een investering in je gezondheid is tegelijkertijd een investering in je levensgeluk; gezondere mensen zijn gelukkiger.
Juist de groep mensen die ‘weten’ dat ze iets zouden moeten doen aan hun gezondheid, maar geen urgentie ervaren of een plan van aanpak hebben, willen we activeren.

Met behulp van 5 aanvoerders en 3 deskundigen Steven Psycholoog, Oswin Personal trainer en ik: Anja Voedingscoach wordt via een wekelijks televisieprogramma, een onderdeel van een dagelijkse radioshow en een altijd bereikbare mobiele site alles (gratis) aangeboden wat nodig is om mee te doen.

Middels radio, tv, internet, social media, print, vele maatschappelijke partners, media en vrijwilligers wordt door de AVRO een campagne neergezet waarin Nederland gemobiliseerd wordt om tot een gezonde levensstijl te komen. Een daling van 10% lichaamsgewicht en meedoen aan een 5 km run op 3 november in Rotterdam wordt nagestreefd gedurende de 10 weken dat het tv-programma draait.

Operatie NL Fit biedt een realistisch, laagdrempelig en deskundig , toegankelijk en nationaal programma aan, waarbij hulp, advies en informatie continue voorhanden is, en waar je niet voor hoeft te betalen.

Operatie NL Fit motiveert, inspireert, adviseert en activeert. Met andere woorden: ‘ Vandaag is het de eerste dag van de rest van je leven!’.