7 kilo lichter

Dank je wel

Afgelopen jaren ben ik veel kilo’s aangekomen door een traagwerkende schildklier. Ik heb vele malen geprobeerd af te vallen, maar zonder succes. De kilo’s kwamen er juist alleen maar bij! Op aanraden van een vrienden, die Fit & Slank had gedaan en erg enthousiast was, heb ik mij voor de cursus aangemeld. Zij deed ook weer mee om mij te steunen. Ik dacht nog ‘dan maar weer een nieuwe poging, zal waarschijnlijk niet veel gaan helpen’.  Maar wat denk je?? 13 weken later ben ik 7 kilo lichter en voel me heel erg fit! Moeilijke momenten gehad, maar de Regel van 3 van Fit & Slank is goed vol te houden.

De cursus van Fit & Slank was gecombineerd met bootcamp (Fit & Slank Bootcamp), en deze combinatie is  voor mij super geweest. Jaren geleden heb ik ooit fitness gedaan, maar al lange tijd niet meer. De coaching van Leonie was erg prettige en duidelijk. Zij weet mensen goed te motiveren om niet op te geven! Ik ben er nog lang niet, maar ben wel op weg naar een slank en fit lijf!

Bedankt Leonie van Fit & Slank, Tamara en Saskia van de bootcamp en mijn medecursisten/lachebekkies. Zonder jullie was het mij niet gelukt!