2021 het jaar van de omslag

Altijd dacht ik: waarom zou ik afvallen! Ik voel me goed, zie er leuk uit, beweeg regelmatig d.m.v. wandelen en fietsen. Tot dat ik eind januari met iemand in gesprek kwam die vol enthousiasme vertelde over Herriët en Fit & Slank. Dit gesprek is mij zo bijgebleven en zetten mij aan het denken.

Zelf kwam ik erachter dat ik te weinig at en wat ik at misschien wel eens verkeerd zou kunnen zijn.

Misschien mezelf toch maar eens aanmelden bij Herriët? Zo gedacht zo gedaan. Eén van de eerste vragen was: wat is je doel? Doel? Ik heb geen doel of streefgewicht. Het enige wat ik wil is inzicht krijgen in mijn voedingspatroon en gezonder eten. En wat er dan met mij en mijn lichaam gebeurd moet ik maar ervaren.

 

Wij bespraken samen de Regel van 3 en maakten de 7 Afspraken en ging ermee aan de slag.

 

Ik kan je zeggen, er gebeurd heel veel met je. De knop is volledig om. Ben mij bewust van wat ik "vroeger" at en wat ik nu eet.Daarnaast ben ik zelfstandig gaan sporten. Wat is dat fijn zeg, zo even na je werk volledig je hoofd leegmaken. Mijn man heeft vanaf het begin gezegd; ik eet met jou mee. Dat ik ook gezonder ga eten is alleen maar goed voor me. Wij maken samen bewuster en gezondere keuzes in ons dagschema en kies bewust voor mijn eerste keuze.

 

Nu 3 maanden verder zijn we samen -20 kilo (ik -12 en mijn man - 8 kilo) En wat voel ik mij fitter, vrolijker, bewuster en mooier. Bekenden die ik een tijd niet heb gezien vragen aan me; wat heb jij gedaan afgelopen winter? En dan antwoord ik met; heerlijk gegeten en sportief bezig geweest.

Ze zijn dan allemaal verbaast.

 

Mijn tip; meld je aan bij Fit en Slank.

 

Kijk vooruit. Ook al heb je weleens een dipje. Blijf kijken naar wat je al bereikt hebt en wees trots op jezelf. Het is zo mooi om aan jezelf te werken voor de toekomst. Ik heb het zelf ervaren. Blijf doorgaan met lekker eten, geniet van het leven en jezelf, want dat is mooi!

 

Herriët bedankt dat je mij inzicht hebt gegeven over vitale voeding. Rolinka