18 kilo minder

Dank je wel Leonie

Begin 2019 moest er bij mij een knop om. Ik wilde echt gaan afvallen, in ieder geval tot een gezond BMI. Ik begon een lifestyleprogramma na al veel lijnpogingen te hebben gedaan.

In de zomer was ik 9 kilo kwijt, maar kwam er snel al weer 3 aan omdat ik het niet vol kon houden. Inmiddels hoorde ik enkele succesverhalen van Fit en Slank en een vriendin overtuigde me om mee te gaan. Thuis moest er het één en ander organisatorisch worden geregeld, maar ik ging mee!

Samen gingen we 8 weken lang naar Leonie in Eersel. Het gaf me veel inzichten en werd er goed van bewust wat ik allemaal naar binnen werkte! En ook wat niet! Ik at voorheen gewoon echt te weinig! Ik was moe en futloos en kreeg nu ineens veel meer energie. Ondertussen hadden mijn vriendin en ik veel contact over hoe het ging en zo stimuleerden we elkaar.

Na 8 weken was ik -6,5 kilo lichter, maar wilde ik nog meer afvallen tot ik een gezond BMI had. Inmiddels ben ik sinds de start van Fit en Slank (september 2019) 12 kilo afgevallen en in totaal 18 kilo en hoewel ik mijn eerste streefgewicht had behaald, wil ik graag toch nog 1 a 2 kg afvallen. Het gaat niet meer zo hard, maar ben blij dat ik de stap had gezet!! Bedankt Leonie!