Marion

Bruiloft komt er aan

Bij deze! 14 kilo in minder dan 6 maanden!

Vorig jaar maart was ik er klaar mee. Met onze bruiloft in het vooruitzicht was het tijd om de strijd met overgebleven zwangerschapskilo's aan te gaan. 

Na wat Googelen kwam ik op de Fit & Slank pagina en las de succesverhalen, ik dacht dat lijkt me wel iets voor mij. Eigenlijk weet je heel goed waar het inzit. Iets lekkers bij de koffie, 's ochtends starten met twee boterhammen met hagelslag en 's avonds gezellig iets te knabbelen. De Regel van 3 en de 7 Afspraken helpen je om je levensstijl te veranderen. Voor ons gezin was dit heel goed te doen. Het was een stok achter de deur om iedere week te gaan wegen.  Vrij snel ging er een knop om en paste ik ons eetpatroon aan. Ik pakte mijn oude hobby tennis weer op en ging wat meer sporten. 

Met de fitbit hield ik alles bij. Op de dagen waarop ik na het werken nog niet aan de 10.000 stappen was ging ik lekker extra lang wandelen met onze hond. De Regel van 3 voelt niet als lijnen. Ik eet iedere twee en een half uur iets kleins, verdeeld over 6 eetmomenten op een dag. Daarnaast drink ik twee liter water per dag. Heel af en toe mag ik zondigen met iets lekkers, maar dan alleen met iets wat ik echt heel erg lekker vind. 

De eerste week was er meteen resultaat: twee kilo eraf. Dit gaf energie en extra drive om door te gaan. Gemiddeld ging er in de weken daarna 1,5 kilo per week af. Bij iedere doorpas van mijn trouwjurk kon ik een torselet maat kleiner aan. In totaal ben ik 14 kilo afgevallen in minder dan zes maanden. In september was ik een stralende bruid, op mijn mooist op de mooiste dag van mijn leven!

Hartelijke groet, Marion Idema