Herm

Een verrijking van je leven

Fit en slank……zo voelde ik mij al lang niet meer. Ik schrok mij rot toen ik een foto van mij zelf zag.

Er moest dus iets gebeuren om gewicht te verliezen maar vooral om een gezondere levensstijl te zoeken. Ik baalde echt van mijn overgewicht, maar had geen zin om weer het zoveelste dieet te gaan volgen wat een totale martelgang is en waarvan je van te voren al weet, dat de kilo’s er later weer aanvliegen. Ook had ik geen zin om weer veel geld uit te gaan geven aan shakes, die op lange termijn ook niet helpen.

Toevallig kwamen ik uit bij Fit & Slank. Omdat ik ook nu enkele twijfels had, heb ik eerst om uitleg gevraagd over hoe en wat bij Fit & Slank. Geweldig…….je mag gewoon lekker eten! Van Willy Woddema leerde ik om bewust te worden, bewust van datgene wat je eet en hoe je eet. Vanaf dag 1 is het gewoon leuk om te “diëten”, bezig zijn met wat je eet, bezig  zijn voor je eigen gezondheid, bewust worden van je slechte gewoonten. Nu, ruim een half jaar later kan ik zeggen dat mijn “nieuwe” levensstijl gewoon is geworden.

Lekker eten, een wijntje, een stukje kaas e.d. het kan gewoon allemaal als je de basis maar in de gaten houdt……de Regel 3.

Begonnen met 114 kilo op de weegschaal, nu 101 kilo op de weegschaal. Het was even onder de 100 kilo, maar wij zijn op vakantie geweest en hebben bewust iets minder bewust geleefd. Nu ben ik weer iets strenger voor mij zelf om toch weer onder die 100 te komen. Ik ben trouwens ook weer begonnen met lopen en train op dit moment voor de Venloop waar ik mij ingeschreven heb voor de 10 kilometer. Lopen gaat lekker, ik hoef tenslotte 13 kilo minder mee te sjouwen.

Met Fit & Slank is afvallen geen straf maar een verrijking van je leven.

PS. Het leukste en makkelijkste is om het leefpatroon samen met je partner en/of gezin te veranderen. Samen kun je dan genieten van het nieuw gevoel.

Met vriendelijk groeten, Herm Pollux