10 kilo lichter

Ik ga nog even door!

Super trots ben ik op Linda! Vanaf dag 1 heeft zij de knop omgezet en dat is niet meer veranderd. Iedere les was zij aanwezig, altijd enthousiast en altijd positief.

Linda, met jouw inzet kan het eigenlijk niet anders dan dat jij je einddoelen gaat bereiken! Samen gaan we nog even verder in de Personal Coaching. Lees hier Linda’s mooie en inspirerende verhaal:

Al jaren worstel ik met mijn gewicht. Ik heb alles geprobeerd, niets hielp en ik viel maar niet af. Heel frustrerend. In het voorjaar van 2019 is er een knop omgegaan en wilde ik een mooiere ik van mezelf maken. Ik wilde afvallen, maar wel op de juiste manier. Ik besloot om de recepten van Fit en Slank op Facebook eens te volgen. Wat een lekkere recepten kwam ik tegen. Ook deed ik mee met de winactie van Fit & Slank coach Sandra van Cranenbroek. Daarin moest je vertellen waarom je graag een cursus wilde winnen. Ik heb Sandra gemaild met mijn verhaal. En ik was zo ontzettend blij dat ik had gewonnen!

15 mei ben ik bij Sandra in de groepscursus begonnen. Met veel interesse volgde ik de bijeenkomsten en werd mij de Regel van 3 en de 7 Afspraken uitgelegd. Ik ben thuis meteen aan de slag gegaan. Elke week terugkomen naar de bijeenkomsten was een enorme stok achter de deur. Het wekelijkse weegmoment met steeds resultaat was erg motiverend! Sandra vertelde ook dat het geen dieet is, maar een levensstijl. Dat is inderdaad zo, het voelt voor mij niet als lijnen. Het is makkelijk vol te houden en past ook in een jong gezin. Ik voel me fitter en ik ben minder moe. Ik zwem meer en ik pak vaker de fiets.

Door de cursussen ben ik eens goed in mijn kastjes gaan kijken. Ik maak nu geen gebruik meer van pakjes en zakjes uit de winkel, maar ik maak sauzen en soepen zelf. Ik ben me bewuster van wat ik eet en denk goed na over mijn boodschappen. De positieve feedback, de interessante bijeenkomsten en de goede begeleiding van Sandra maken dat ik inmiddels 10 kilo ben afgevallen. De reacties van mijn omgeving zijn erg leuk en lief.

Ik wil er graag nog 5 kilo af en ik ga met Sandra de Personal  Coaching aan huis doen. Ik ga hier zeker mee door en met de juiste positieve begeleiding en adviezen van Sandra gaat dat zeker lukken! Sandra heel erg bedankt voor je motiverende gesprekken en bijeenkomsten. Ik kijk uit naar de Personal Coaching!

Linda Faassen