Make a wish

Fit & Slank haalt geld op voor Make a wish

Fit & Slank is sinds 2005 aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Dit heeft onder meer voor u als voordeel dat de kwaliteit van de adviezen gewaarborgd is en dat u in veel gevallen de kosten van het consult (deels) kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.
De BGN bestaat dit jaar 10 jaar en om dit te vieren hebben zij een aantal acties opgezet. Een van die acties is dat we als vereniging geld inzamelen voor Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Het doel is om dit jaar geen 500 wensen, maar 1200 wensen in vervulling te laten gaan. Wij hopen dat u wilt helpen zodat we die kinderen kunnen laten stralen.
Vanaf vandaag tot en met 11 december 2015 willen alle gewichtsconsulten van Fit & Slank, samen met u, een mooi bedrag bij elkaar sparen voor dit geweldige doel.

Hoe gaan we dat doen?
Met de ludieke actie, “1 kilo eraf = 1 euro erbij”

 

Fit & Slank is blij en trots een bijdrage te hebben kunnen leveren van maar liefst €1876,15, waarmee vele kinderwensen weer in vervulling kunnen gaan.

In totaal heeft de BGN vereniging maar liefst €10.000 opgehaald.

In de eerste les van de cursus kunt u aangeven hoeveel kilo’s u gaat afvallen en hoeveel u daarvan gaat sponsoren. Goed voor uw motivatie en goed voor onze actie ?
U kunt u natuurlijk ook laten sponsoren door familie en vrienden, zodat we nog meer kinderen kunnen helpen.
Het spreekt voor zich dat deelname aan deze sympathieke actie geheel vrijblijvend is. Uiteraard wordt u via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van deze actie en kunt u zelf ook de donatiemeter in de gaten houden op www.gewichtsconsulenten.nl.

Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw medewerking!


Bedankt namens alle Voedingscoaches van Fit & Slank