De FenS app

Inspireert, controleert, corrigeert en motiveert

Vanaf 2021 heeft Fit & Slank een app genaamd FenS.

Om de Fit & Slank cursisten nog beter te ondersteunen is de FenS app ontwikkeld om tussen de wekelijkse coaching momenten jou extra te ondersteunen in het verbeteren van jouw leefstijl.

Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Onze naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel de Regel van 3 en de 7 Afspraken - én op je fitheid. Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Jouw gediplomeerde voedingscoach adviseert en motiveert je op beide gebieden. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, je weet ook zeker dat je mentaal én fysiek vol energie zit. Dat voel je én dat zie je!

Je kunt in het dagboek eenvoudig “de Regel van 3 en de 7 Afspraken” registreren, hoeveel heb je gegeten en hoe is je gedrag geweest. Ook registreer je hoeveel je dagelijks hebt bewogen en of je ook fatale voeding hebt gehad en natuurlijk kun je je gewicht bijhouden in een grafiek.Deze app zal jou informeren, motiveren, corrigeren en inspireren in jouw leefstijl en samen met jouw Fit & Slank coach ga jij je zeker doel bereiken.

Ook heeft de app vele gezonde en eenvoudige recepten bij de hand. Duidelijk beschreven en goed geïllustreerd.

 

Wie kan FenS gebruiken?

FenS is voor clienten die de methode van Fit & Slank kennen en één van de volgende cursussen volgen:

  • 'in 8 weken'
  • 'in evenwicht'
  • 'een leven lang'
  • 'Personal Coaching'

Vraag jouw coach wanneer je toegang krijgt tot FenS.