Over Fit & Slank

Begonnen met het geven van Fit & Slank cursussen in kleine groepjes, groeide de succesformule uit tot een ware hit in Maarheeze.

Na het diploma voor sportleider gehaald te hebben aan het CIOS te Sittard ben ik afgestudeerd aan de de dansacademie van het conservatorium in Rotterdam.
De danswereld heb ik achter me gelaten nadat ik als eigenaresse van een balletschool werkzaam ben geweest als professioneel danseres. Ik ben in de sport verder gegaan.

Als sportleidster heb ik gewerkt bij Thermae Son en daarna als manager van een sportcentrum Golden Tulip in Geldrop onder auspiciën van AFP - Ohra.

Voeding heeft in deze periode altijd mijn belangstelling gehad, waardoor ik uiteindelijk de opleiding Gewichtsconsulente van het LOI heb gevolgd. Als gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging van gewichtconsulenten in Nederland de BGN.

Mijn interesse in voeding is ontstaan tijdens mijn opleiding aan de dansacademie in Rotterdam. Tijdens mijn samenwerking met AFP heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van voeding en beweging. Deze combinatie van kennis en interesse resulteerde in het schrijven van een cursus Fit & Slank "in 8 weken". 

Mijn grote kracht als life style coach is dat ik met humor - die ik tijdens cursussen, lezingen en presentaties gebruik - de cursist kan boeien en motiveren om door een andere bril te kijken naar hun eigen eetpatroon en leefstijl.

Sinds 1996 geef ik cursussen Fit & Slank. Begonnen met het geven van Fit & Slank cursussen in kleine groepjes, groeide de succesformule uit tot een ware hit in Maarheeze. In 2003 koos ik voor uitbreiding naar Heeze. Vervolgens werden de locaties van Fit & Slank te vinden tussen Weert en Eindhoven, met als cursuslocaties: Budel, Eersel, Eindhoven, Heeze, Maarheeze, Nederweert, Someren en Valkenswaard. 

De eerste cursus “in 8 weken” heeft naast de 8 praktijk en theorielessen een zeer complete cursusmap waar je naast uitgebreide informatie, een adviesdieet en diverse thema’s ook lekkere recepten vindt.

Door de grote vraag van tevreden cursisten voor verdere begeleiding ontstonden de vervolgcursussen Fit & Slank “in evenwicht” en "een leven lang". Deze cursussen hebben ook een uitgebreide cursusmap en gaan dieper in op de voedingaspecten, geven informatie over eetgedrag, veel tips, peptalks en worden recepten uitvoerig besproken. 

Sinds 2006 biedt Fit & Slank de mogelijkheid voor continue coaching om uw gewicht te blijven behouden via Fit & Slank "onder controle". Het bewust kiezen, bewust kopen en bewust eten zijn blijvende sleutels om uw gezond gewicht te blijven controleren en behouden.

Je kunt Fit & Slank in regionale kranten vinden met advertenties en redactionele stukken met onder andere onze kreet “Wedden dat u kunt afvallen” en dat kan!