Wencke Kersten

Hagelkruisweg 56 , Deurne


Personal Coaching consult

Prijs: € 75.00


Personal Coaching Instap pakket

Prijs: € 259.00


Personal Coaching Instap pakket (vervolg)

Prijs: € 259.00

Den Draai

Blasiusstraat 2 , Deurne

Online - Wencke Kersten

Hagelkruisweg 56 , Deurne

Personal Coaching consult

De Personal Coaching van Fit & Slank zorgt voor een optimale motivatie om jouw doel te bereiken. Het gaat er om wat je eet en wanneer je het eet! Maak een afspraak voor op locatie.

Personal Coaching Instap pakket

Als je geïnteresseerd bent en je wil dat het Fit & Slank team jou persoonlijk gaat coachen, dan verwachten we allereerst dat je bereid bent er 100% voor te gaan. Een blijvend succes is alleen mogelijk als je een verandering in jouw gedrag teweeg brengt en hier gaan we jou mee helpen.

Personal Coaching Instap pakket (vervolg)

4 Consulten Persoonlijke coaching te krijgen na het Instappakket.

Wencke Kersten

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-14119793

Ik ben Wencke, ik woon in Deurne, samen met mijn leuke man en onze 2 kinderen waar ik ontzettend trots op ben. Voeding en sport heeft me altijd enorm geboeid en hier besteed(de) ik best wel wat tijd aan. Maar ik merkte toen we kinderen kregen dat dit best een uitdaging was. Hoe kon ik genoeg bewegen, de juiste keuzes maken in voeding, er zijn voor mijn gezin, zelf ontspannen en ook nog werken?

 

 Ik vond dat best wel lastig en door erover te hebben kwam ik erachter dat ik zeker niet de enige was die dit moeilijk vond. En dat zijn zeker niet alleen vrouwen met kinderen, maar bijvoorbeeld ook diegene met een drukke baan.

Ik heb inmiddels mijn balans gevonden en ik besloot dat ik anderen hierbij wilde gaan helpen. Hoe mooi is het dat ik mensen mag coachen in hun weg naar een gezonde leefstijl.

 

Ik geloof in de implementatie van een geleidelijk passend eet- en bewegingspatroon waar jij je helemaal goed bij voelt. Jij bent immers degene die het moet gaan doen. Met mijn kennis en liefde voor voeding, sport en beweging ga ik je helpen met het vergroten van jouw mentale en fysieke gezondheid. Mijn motto: kleine stapjes leiden tot grote resultaten.

 

Ik geloof niet in diëten, omdat dit suggereert naar iets tijdelijks en dat is juist wat we niet willen.

Ik sta voor een eetpatroon met eerlijke, verse producten. Goede koolhydraten voor energie en gezonde vetten en eiwitten voor herstel. Balans, dat vind ik belangrijk. Je bent wat je eet.  Daarom werk ik met de Fit & Slank methode, ik wil dat je geniet van eten door het maken van de keuzes die bij jou passen. De kracht van de methode zit in de eenvoud en sluit volledig aan op de adviezen van het Voedingscentrum en de Gezondheidsraad. Fit & Slank leert je om je leefstijl te veranderen voor de rest van je leven.

 

Concreet geef ik jou handvatten om keuzes te maken en doelen te stellen. Doelen waar jij achter staat en waar jij je prettig bij voelt. Gebalanceerde voeding en regelmatig bewegen in combinatie met de juiste mindset gaan jou enorm helpen. Gun het jezelf!

 

Je kunt bij mij terecht voor personal coaching en ik geef groepscursussen omdat ik geloof dat je in een groep elkaar kunt versterken en motiveren.

 

Heb jij nog vragen of wil je met aan de slag, neem dan contact met me op.

 

Groetjes,

Wencke