Geertje van Houten

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-11133287

Hallo!

 

Mijn naam is Geertje. Een echte Bosschenaar, maar dit jaar mag ik oefenen met de Limburgse taal, want ik ben tot en met juni werkzaam als stagiaire bij Fit & Slank in Horn. 

 

Wat leuk dat je op de website van Fit & Slank kijkt! Dat betekent dat je hoogstwaarschijnlijk geïnteresseerd bent in het krijgen en het behouden van een gezondere leefstijl en vooral in het bereiken van een eetpatroon waarbij voeding niet je grootste vijand, maar een hele goede vriend kan zijn.

 

Ik zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding tot Voeding- en Leefstijladviseur en daarnaast volg ik een opleiding tot provocatief coach.  

 

Dit jaar heb ik het geluk om te mogen leren bij Fit & Slank. Psst...Ik ga hier dan ook mijn examens afleggen. Spannend!!

 

Wat ik zo ontzettend bewonder aan de methode van Fit & Slank is dat het hierbij gaat om een blijvende gedragsverandering. Geen streng dieet, niet jezelf straffen en niet iets wat je 100x opnieuw moet doen om het resultaat te behouden. Fit & Slank biedt een manier waarbij je leert omgaan met verleidingen in plaats van deze te vermijden. 

 

Ik ben hier super enthousiast over en ik ben heel nieuwsgierig naar jou. Voel je vrij om je vragen te stellen... Ik help je graag.

 

PS: Een Bossche bol bevat net zoveel calorieën als 4 boterhammen. Dus denk er goed over na of je er eentje neemt als je het mooie Den Bosch komt bezoeken.

 

Groetjes,

Geertje