Onze Coaches van Fit & slank helpen je graag met afvallen

Wil je ook je streefgewicht bereiken en behouden? Ben je opzoek naar een methode die werkt? Wij werken met persoonlijke begeleiding om jouw streefgewicht te behalen.

 

Kilo’s verliezen is helemaal niet zó moeilijk. Een crashdieet en je bent er. Maar je ideale gewicht vasthouden, dat is vaak al een stuk lastiger. Zo lastig dat er zelfs een woord voor bestaat; jojoën. En stel je blijft op gewicht, dan betekent dat vaak overleven op een halve cracker en een blaadje sla. Funest voor je energielevel natuurlijk. 

 

Wees eerlijk, kilo’s verliezen is helemaal niet zó moeilijk. Een crashdieet en je bent er. Maar je ideale gewicht vasthouden, dat is vaak al een stuk lastiger. Zo lastig dat er zelfs een woord voor bestaat; jojoën. En stel je blijft op gewicht, dan betekent dat vaak overleven op een halve cracker en een blaadje sla. Funest voor je energielevel natuurlijk. Leuk voor wannabe-supermodels, maar niet voor mensen die vol in het leven staan.

Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Onze naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel de Regel van 3 en de 7 Afspraken - én op je fitheid. Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Je gediplomeerde consulente adviseert en motiveert je op beide gebieden. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, je weet ook zeker dat je mentaal én fysiek vol energie zit. Dat voel je én dat zie je!

Fit & Slank. Laat je stralen.

Onze coaches zitten door het hele land. Klik hier om een coach te zoeken bij jou in de buurt en begin direct met te werken aan een gezondere leefstijl.

Je kunt ook even door onze coaches heen scrollen. Kijk eens op de coachpagina voor de locaties van de desbetreffende coach.

Afvallen en op gewicht blijven was nog nooit zo makkelijk!