Wat een jaar!

Komend jaar gaan wij knallen!

Geen vuurwerk, maar wij staan klaar om te gaan knallen komend jaar!

Terugkijkend op een heel vreemd jaar, met mondkapjes en afstand houden. Wie had dat een jaar geleden kunnen denken! Eén ding is wel duidelijk geworden afgelopen jaar; een goede gezondheid  en een gezond gewicht zijns belangrijker dan ooit. In januari gaan we dan ook weer massaal aan de slag met goede voornemens; Zoals niet meer snoepen en fanatiek naar de sportschool. Maar waarom houden we dit niet zo goed vol?

Bij het afvallen zoeken we het vaak in extremen, zwart of wit, alles of niets. Niet meer snoepen en 3 x per week naar de sportschool, is dat realistisch? Je begint fanatiek en houdt het even vol, maar willen we dan niet teveel? En als je dan na een paar weken een feestje hebt en het niet gelukt is om 3 x te gaan sporten, voelt het als falen en zeg je als snel: “zie je wel, het lukt toch niet” en je valt terug in je oude gewoontes. Zoek  het niet in extremen, maar juist in het “gewone” midden, daar ligt de magie, de kleurrijke balans verscholen. Een balans waar je je lekker bij voelt, zonder te diëten en daardoor zorgt voor een duurzaam resultaat. Een gezonde basis, meer functionele beweging in je dagelijks leven en af en toe genieten van iets wat je heel erg lekker vindt. En dat is nou juist waar we bij Fit & Slank de focus op leggen. Terug naar de gewone gezonde basis. En je bewust worden van je eigen eetgedrag. Jezelf verrijken met een gezonde leefstijl komend jaar, is de beste investering  in jezelf! 

En ja, vuurwerk is er deze jaarwisseling ook niet bij, maar ik sta samen met alle andere Fit & Slank coaches te trappelen om te gaan knallen in het nieuwe jaar! Een gezond, gelukkig en stralend 2021! 

Fit & Slank coach Willy Woddema Venlo