Tijd & prioriteit

Te druk?

Even een moment tussendoor. Tijd om na te denken over deze blog. Tijd. Tijd over , tijd tekort. Verveling, geleefd worden. Heeft allemaal te maken met tijd. Hoe zit het met jouw tijd? Heb je tijd genoeg? Kom je tijd tekort, waardoor je je gejaagd voelt? Ik denk dat er een groep mensen zijn die het altijd heel druk hebben en dat bij de meeste de dagen goed gevuld zijn.

Veel mensen vinden dat ook fijn, zouden niet anders willen. Daarnaast is er een groep mensen die met hun tijd geen raad weten en zich misschien wel vervelen. Daarom is het goed om eens naar jou invulling van tijd te kijken en welke invloed dat heeft op jouw eetgedrag.

Schakel jij af met eten om een moment van rust te creëren? Dit kan ook met een kopje thee of blokje om. Loop je uit verveling steeds opnieuw naar de koektrommel of koelkast? Ga op zoek naar een andere manier om je tijd in te vullen, zoek een hobby, ga sporten of wordt vrijwilliger. Ga eens kijken hoe jij omgaat met tijd en maar prioriteit van dat wat jij belangrijk vind. Misschien ga je nee gaat zeggen tegen een ander……..maar ja tegen jezelf!