All-inclusieve

Inclusief kilo's

Is jouw all-inclusieve ook inclusief de kilo’s geworden?  Waren die extraatjes super lekker? Dat ene koekje, dat verse croissantje, dat Vlaamse frietje, dat koude wijntje, of dat Italiaanse ijsje? 

Of had je een sportieve vakantie en heb je zoals je je had voorgenomen keuzes gemaakt en de meeste extraatjes links te laten liggen?

Hoe dan ook, als je aan je gezondheid wilt werken zie je overal de advertenties voorbij komen om snel en makkelijk de vakantie kilo’s kwijt te raken. De eerste weken gaan dan vaak prima, maar was het maar zo makkelijk als fietsen. Nu kan je goed fietsen, maar weet je nog hoe lang het geduurd heeft voordat je zonder zijwieltjes en zonder vallen kon blijven fietsen? Juist, dat duurde wel even. Dat heb je moeten leren met hulp van je ouders en zijwieltjes. Zo is het met afvallen ook. Je hebt er hulp bij nodig en het gaat niet in 1x goed. Je zal nog wel eens terug vallen, maar stapje voor stapje kom je dichterbij dat gezonde eetpatroon, een patroon wat je vol kunt houden. Afvallen gaat dan ook niet om perfectie, maar om vooruitgang!