Help!!..De zomer komt eraan!

“En ik ben nog helemaal niet summerbody proof! Wéér niet…vorig jaar ook al niet….verdorie, had toch goede voornemens op 1 januari, maar na de 1e week ging dat al mis. Vorig jaar was ik voor de zomer wel even héél streng voor mezelf geweest, en stapte best wel okay in mijn bikini. En ik dacht “als ik maar blijf liggen is er niets aan de hand, dus sorry kids, mamma deed even niet mee met volleyballen”. Maar de BBQ’s en cocktails gooide helaas roet in het eten  en voor ik het wist zat ik weer veilig in mijn lange rok en t-shirt. Balen, mijn buik heeft geen zonnetje gezien. Goh, wat een gedoe elk jaar weer hé! Maar er is een plan. Een heel goed plan!

 

Als ik vanaf nu elke dag bezig ben met hoe ik er deze zomer uit zo willen zien en hoe ik me dan wil voelen dan kan ik dat bereiken. Mits ik doe wat nodig is. En dat zit ‘m al in hele kleine beetjes; Elke dag een beetje meer beweging, elke dag een beetje meer gezonde voeding én een beetje minder ongezonde voeding. Elke dag een beetje meer ontspanning en slaap. Al die kleine beetjes meer (en minder) zullen er voor zorgen dat ik me fitter en energieker ga voelen, en ik zal het ook gaan merken in de kilo’s. Hoe fijn is dat? En door te starten met die kleine beetjes weet ik zeker dat ik dit ga volhouden en deze zomer wél ga stralen en heerlijk ga ravotten met mijn kids. En na de zomer? Als het meezit zijn de kleine beetjes grote beetjes geworden en zou ik ze niet meer willen missen.”

Herkenbaar verhaal voor jou? Ga ook eens voor jezelf met de eerste kleine beetjes aan de slag en geniet van elk klein succes wat je boekt. Elke dag weer, want elk klein beetje succes is een heel belangrijk onderdeel van jouw grote succes.