Ingrediënten (voor 4 pers.):
-
400 gram kabeljauwfilet
- 250 gram sperzieboontjes, klein gesneden
- 0,5 venkel, in reepjes gesneden
- 5 tomaten, in partjes gesneden
- 200 ml light kokosmelk
- 2 el rode curry pasta
- 1 el maïzena
- Sap van een halve limoen
- 1 el vissaus
- 10 kleine krielaardappeltjes met schil, klein gesneden
- 1 ui, fijn gesnipperd
- 3 tenen knoflook
- Olijfolie
- Peper
Bereidingswijze:
- Leg de groenten en aardappeltjes in een ovenschaal.
- Doe de kokosmelk en curry pasta in een pannetje en verwarm het geheel.
- Meng de maïzena met 2 el water en voeg dit samen met het limoensoep toe aan het currymengsel.
- Verhit het geheel.
- Giet het mengsel over de de groenten/aardappeltjes.
- Zet de schaal in de oven.
- Besprenkel de vis met olijfolie en kruid met peper.
- Haal na 15 minuten de schaal uit de oven en leg de vis op het mengsel.
- Zet de ovenschaal nog voor 10 minuten in de oven tot de vis gaar is.
- Serveer de viscurry op een mooi bord.
Smakelijk eten!