Tartaartje met paddenstoelen

Lekker :)

Ingrediënten voor 4 personen

  • 200 gram gemengde paddenstoelen
  • 4 tartaartjes
  • Versgemalen peper
  • 6 El bak en braadolie
  • 4 plakjes mozzarella, uitgelekt
  • 2 Tl Provençaalse kruiden
  • 2 sjalotjes, in ringen
  • 1 teen knoflook, fijngehakt.

Bereiding:

Veeg de paddenstoelen schoon en snij ze in plakjes of repen. Wrijf de tartaatjes in met peper. Verwarm de bak en braadolie in een koekenpan en leg de tartaartjes erin. Bak de onderkant op matig hoog vuur in ca. 3 minuten bruin. Keer de tartaartjes, leg er een plakje mozzarella op en strooi de kruiden erover. Verdeel de paddenstoelen, sjalot en knoflook rond de tartaartjes. Bak de tartaartjes nog 4 minuten tot ze van binnen rosé zijn en de kaas begint te smelten. Leg de tartaartjes op 4 borden. Bak de paddenstoelen nog 1-2 minuten op hoog vuur en schep ze dan over de tartaartjes. Serveer met gekookte aardappeltjes en gestoofde courgette.

 

Fit & Slank Coach Ger Deckers