Een heerlijk en snel eenpansgerecht. Perfect om restjes groenten op te maken.
Ingrediënten (voor 4 pers.):
• 400 gram krieltjes (voorgekookt)
• 300 gram hamblokjes
• 1 rode puntpaprika
• 2 stengels bleekselderij
• 1 zak wortelnasi (400 gram) • 1 komkommer
• 3 eieren
• Paprikapoeder
• Knoflookpoeder
• Uienpoeder
• Olijfolie
Bereidingswijze:
• Schil de bleekselderij en snijd ze in dunne boogjes.
• Snij de puntpaprika in dunne reepjes.
• Krieltjes bakken in een beetje olijfolie, circa 8 minuten zodat ze warm en bruin zijn.
• Kruiden met paprikapoeder, uienpoeder en knoflookpoeder.
• Groenten en hamblokjes toevoegen en meebakken tot ze warm en gaar zijn.
• 3 eieren loskloppen in een kommetje, peper naar smaak en toevoegen aan aardappel/groenten/hammengsel.
• Omscheppen totdat eieren gestold zijn en meteen serveren.
• Eventueel Parmezaanse kaas of 30+ geraspte kaas er over heen strooien
• Lekker met komkommersalade.