Hartige taart Boerenkool

Hartige taart Boerenkool

Voor 4-5  persoon

Ingrediënten:

  • 1 zak boerenkool
  • 4 plakjes hartige taart mix
  • 1 ui fijngesnipperd
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden
  • 4 eieren
  • Scheutje halfvolle melk
  • Geraspte 20 + kaas
  • 4 vegetarische knakworstjes in kleine stukjes.
  • 2 eetlepels olie

 

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Ontdooi 4 plakjes hartige taart deeg.
  • Vet de quichevorm in met een eetlepel olie.
  • Wok onder de tussen de ui in een eetlepel olie tot deze glazig ziet.
  • Voeg de boerenkool en de Italiaanse kruiden toe en wok deze ongeveer 5 minute mee. Voeg na 3 minuten de knakworstjes toe en wok deze even mee.
  • Rol het deeg een beetje uit en bekleed de quichevorm hiermee.
  • Vul de taart met het boerenkool mengsel.
  • Klop in een schaaltje de eieren met een scheutje halfvolle melk en schenk dit over de boerenkool.
  • Strooi tot slot nog wat geraspte kaas over de taart.
  • Plaats de taart 40-45 minuten in de oven ( controleer of het niet te snel gaat)